Laika kookt groen

Samen met alle Belgische cultuurhuizen roepen we de politici van ons land op tot heropening van de culturele sector. Omdat je ons niet op het podium kan zien, kleuren we je menu groen. Ontdek Laika's keuken hier. #GREENLIGHTFORCULTURE

Volgende week
vr 23 april 2021
Binnenkort
di 4 mei 2021
di 11 mei 2021
Het Schaap
PREMIÈRE

Achter de schermen werken we hard aan Het Schaap, een muzikale en surrealistische voorstelling naar het Het schapenfeest van Fikry El Azzouzi.

Binnenkort
di 18, wo 19 mei 2021
Aardappelsoep 7+
OP TOURNEE

Aardappelsoep, een actuele voorstelling over oorlog en verlies, over honger en over de weldaad van lekkere soep, reist in het voorjaar terug langs scholen. 

KOOKWORKSHOPS ter voorbereiding op het einde van de wereld
OP TOURNEE

Sien Vanmaele bezweert haar angsten omtrent de toestand van de wereld en de impact van het veranderende klimaat met koken. Tijdens deze pandemie maakt ze graag verbinding met jou vanuit haar keuken. Meer over de KOOKWORKSHOPS die nog op stapel staan, vind je hier.  

Binnenkort
do 27, vr 28 mei 2021
Hamm
za 5 juni 2021
De binnenkamer van Binta 9+
OP TOURNEE

De Binnenkamer van Binta is een bitterzoete vertelling over hoe het voelt om niet thuis te kunnen wonen en je ouders te moeten missen.

"Alles klopt aan deze mooie voorstelling over lief en leed, verdriet en veerkracht."
Binnenkort
do 10 juni 2021
za 12 juni 2021
BALSAM
OP TOURNEE

Van zodra de theaterdeuren weer open mogen, ontvangen we je graag in het muzikale kruidenlaboratorium waarin muziek samensmelt met geuren en mysterieuze proevertjes.    

"BALSAM de perfecte voorstelling om opnieuw te ervaren wat theater eigenlijk betekent: zien en horen, maar ook voelen, aanwezig zijn. "
Vuur/toren 6+
PREMIÈRE

Onder de vleugels van Laika en hetpaleis maakte Michai Geyzen Vuur/toren. Net als Über-Ich (2014) en De passant (2017) is Vuur/toren een visuele, dynamische, dansante en tragikomische voorstelling over heldenmoed, eenzaamheid en de zorg voor de ander. De première van Vuur/toren is uitgesteld naar het seizoen 2021-22.

Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages
Matterhorn
Onze thuishaven in Borgerhout
Theaterstorm in Borgerhout
Laika slaat een brug naar de buurt
Hart boven Hard
krijgt alle steun van Laika