Binnenkort
Stuttgart
di 23, wo 24 juni 2020
za 11, ma 13 juli 2020
De passant
OP TOURNEE

Als jij in deze coronatijden niet naar het theater kan, brengen wij het theater tot in je woonkamer.  Samen met CULTUURCONNECT bundelden theatergezelschappen en cultuurhuizen hun krachten om integrale voorstellingen toegankelijk te maken. Geniet met het hele gezin van De passant via deze link.  

BALSAM
NIEUWE CREATIE

BALSAM is een zinnenprikkelend laboratorium waarin de live uitgevoerde muziek samensmelt met verrassende geuren, smaken, beelden. Een feest voor oor, oog, neus en tong. BALSAM ging in première op 31 januari in Le Channel, Calais. Wegens de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus zijn een aantal voorstellingen in het buitenland geannuleerd. Wij hopen snel nieuwe data te mogen aankondigen. 

BLOK-BLOC 2020 ANTWERPEN-KIEL
NIEUWE CREATIE

Omwille van het coronavirus hebben we met veel spijt in het hart beslist om deze editie van BLOK-BLOC die normaal doorging van 16 t/m 19 april, te cancelen. Gelukkig is dit geen afstel. Samen met partners Co Nova, kunstZ en het District van Antwerpen zoeken we naar nieuwe data in april 2021. Meer info volgt later. 

Het Schaap
NIEUWE CREATIE

Ook de première van Het Schaap dat we speciaal voor deze editie van BLOK-BLOC maakten, zetten we on hold. Ook hierover verneem je later meer. 

Tutto Fa Brodo

De tekst van Tutto Fa Brodo, Laika's bewerking van 'Don Quichot' voor het Italiaanse Emilia Romagna Teatro Fondazione, is hier te bestellen. Italiaans/Engelse versie: 10€

Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages
Matterhorn
Onze nieuwe thuishaven in Borgerhout
Theaterstorm in Borgerhout
Laika slaat een brug naar de buurt
Hart boven Hard
krijgt alle steun van Laika