Binnenkort
do 16, vr 17 februari 2023
za 18 februari 2023
BAZAR 9+
PREMIÈRE

De repetities voor BAZAR, een gloednieuwe voorstelling van Laika en Aminata Demba, zijn gestart! BAZAR gaat over twee meisjes die elk op hun manier proberen om te gaan met de chaotische wereld rondom zich. Een verhaal over de kracht van verbeelding en de moed om het leven aan te gaan. De première gaat door op zaterdag 18 februari op het Krokusfestival in Hasselt. Meer nieuws volgt snel!

Vandaag
za 4 februari 2023
Vuur/toren 6+
OP TOURNEE

In februari gaat het visuele en dansante Vuur/toren weer op tournee! Tot en met 2 april trotseren de vuurtorenwachters stormweer, tegenslag en heimwee naar huis. Een wondermooie, tragikomische en ontroerende voorstelling voor jong en niet zo jong.

"Vuur/toren is weer zo’n productie van Michai Geyzen die raakt. Door het heerlijke spel van de drie mannen, door de charismatische magie van de danseres, door het wonderlijke lichtspel, door de strakke dramatische opbouw. Zo mooi om mee te maken."
Binnenkort
do 23 februari 2023
za 25 februari 2023
BALSAM
OP TOURNEE

We kregen het heuglijke nieuws dat we de tournee van BALSAM nog mogen uitbreiden met een tussenstop in VIERNULVIER in Gent! We spelen er van 8 t.e.m. 10 maart in het kader van het  festival WOMEN AND CHILDREN FIRST. Het festival heeft ditmaal als thema her-betovering, en gaat over magie, mythes en rituelen als manieren van (opnieuw) verbinding (zoeken).  Hier kan BALSAM als helende theaterervaring niet ontbreken. Tickets zijn nu beschikbaar!

Maar eerst reizen we nog naar CC De Spil in Roeselare (23/02) en CC De Grote Post in Oostende (25/02).

Binnenkort
do 23 februari 2023
za 25 februari 2023

Laika stapt een nieuw tijdperk in! Theatermakers Aminata Demba, Michai Geyzen en Sien Vanmaele zullen Peter De Bie, Jo Roets en huisdramaturge Mieke Versyp vervoegen en samen de koers van ons theatergezelschap uitzetten. We kijken uit naar nieuwe en inspirerende samenwerkingen!

Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
TikTok
Laika zit nu ook op TikTok!
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages