Van 10 t/m 16 mei kan je elke dag een nieuw stukje ‘20 jaar Laika’ proeven in woord en beeld, in geuren, kleuren en smaken!

Laika kookt groen

Samen met alle Belgische cultuurhuizen roepen we de politici van ons land op tot heropening van de culturele sector. Omdat je ons niet op het podium kan zien, kleuren we je menu groen. Ontdek Laika's keuken hier. #GREENLIGHTFORCULTURE

Het Schaap
PREMIÈRE

Het Schaap, een muzikale en surrealistische voorstelling naar het Het schapenfeest van Fikry El Azzouzi, wacht in de coulissen op een publiek. De première is uitgesteld naar het seizoen 2021-22.

Volgende week
di 18, wo 19 mei 2021
Binnenkort
za 18, zo 19 september 2021
Aardappelsoep 7+
OP TOURNEE

Aardappelsoep, een actuele voorstelling over oorlog en verlies, over honger en over de weldaad van lekkere soep, reist in mei terug langs scholen. 

KOOKWORKSHOPS ter voorbereiding op het einde van de wereld
OP TOURNEE

Sien Vanmaele bezweert haar angsten omtrent de toestand van de wereld en de impact van het veranderende klimaat met koken. Tijdens deze pandemie maakt ze graag verbinding met jou vanuit haar keuken. Meer over de KOOKWORKSHOPS die nog op stapel staan, vind je hier.  

Binnenkort
za 12 juni 2021
BALSAM
OP TOURNEE

Van zodra de theaterdeuren weer open mogen, ontvangen we je graag in het muzikale kruidenlaboratorium waarin muziek samensmelt met geuren en mysterieuze proevertjes.    

"BALSAM de perfecte voorstelling om opnieuw te ervaren wat theater eigenlijk betekent: zien en horen, maar ook voelen, aanwezig zijn. "
Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages
Matterhorn
Onze thuishaven in Borgerhout
Theaterstorm in Borgerhout
Laika slaat een brug naar de buurt
Hart boven Hard
krijgt alle steun van Laika