Superheroes - Letzte Schlacht7+
Superheroes - Laatste strijd

Superhelden, ooit bemind en bewonderd, zijn aan lager wal geraakt. Er was een tijd waarin we op hen rekenden om het kwaad in de wereld aan te pakken, ze stonden altijd paraat om de ‘bad guys’ tot moes te slaan en onheil af te weren. Een taak waarin ze ook altijd slaagden dankzij hun bovenmenselijke krachten en heldenmoed. Het was een tijd waarin ze verenigd en onoverwinnelijk waren, en een voorbeeld voor iedereen. Maar die tijd is voorbij.

Nu zitten de helden als een clubje nuttelozen aan de rand van de maatschappij, miskend, verguisd, vergeten. In Letzte Schlacht trachten ze hun imago van weleer weer glans te geven, maar of dit lukt?

Laika en Schauburg München (DE) gaan een partnerschap aan voor het visuele en energieke werk van Michai Geyzen. Het woordeloze Letzte Schlacht is het eerste project van deze nieuwe en spannende samenwerking.

Laika & Schauburg München | CONCEPT EN REGIE Michai Geyzen SPEL Lucia Schierenbeck, Janosh Fries, David Campling, Sibel Polat en Franzy Deutscher GEVECHTSCHOREOGRAFIE Franzy Deutscher DECOR Anja Furthmann ASSISTENT SCENOGRAFIE Svenja Stannat REGIE-ASSISTENT Kilian Bohnensack MUZIEK Ephraïm Cielen DRAMATURGIE Anne Richter en Mieke Versyp EDUCATIE Xenia Bühler
Speeldata
April 2024
München
zo07/0415:00 Premiere
di09/04
wo10/04
do11/04
za13/04
Mei 2024
München
za11/05
ma13/05
di14/05
wo15/05