Binnenkort
za 16, ma 18, di 19 september 2017
za 23, ma 25 september 2017
do 28, vr 29, za 30 september 2017
ma 2, di 3 oktober 2017
Zigzagkind
OP TOURNEE
Zigzagkind terug op tournee! 

Starten deden we deze zomer op het gloednieuwe festival in Tongeren, MoMeNT. Wie deze heerlijke familievoorstelling van Laika en het nieuwstedelijk vorig jaar miste, kan t/m 30 oktober zijn kans wagen in Tongeren, Heerlen, Antwerpen, Turnhout, Genk, Brugge, Dilbeek of Leuven. 

"Zigzagkind koestert de bonte vormgeving, de humor in het spel en de ongegeneerde hang naar ontroering die eigen is aan Laika-creaties. Maar dit stuk dankt zijn sterke vleugels ook aan de ingenieuze manier waarop de muziek doorheen het verhaal verweven wordt. Daarin is Het nieuwstedelijk dan weer een krak. "
Binnenkort
ma 9, do 12 oktober 2017
vr 13 oktober 2017
vr 13 oktober 2017
ma 16 oktober 2017
Aardappelsoep
NIEUWE CREATIE

Aardappelsoep van Laika en Agora Theater is een voorstelling over oorlog en verlies, over honger en over de weldaad van lekkere soep. Na de Vlaamse en de Duitse versie, gaat zondag 20 augustus ook de Franse versie Soup'alapatate in première op het festival Rencontres Théâtre Jeune Public in Huy. 

"De aroma's die zich verspreiden en het vuur waarmee Serong vertelt, kunnen tellen."
Het nieuwsblad over Aardappelsoep
De passant
NIEUWE CREATIE

De passant kon vanaf de première op het recenste Krokusfestival op bijzonder veel lof rekenen van publiek, binnen- en buitenlandse programmatoren. Als we alle enthousiaste reacties mogen geloven, een niet te missen voorstelling. 

"Schrijnend én grappig! Een knap staaltje beeldend theater. De passant is (weer eens) zo'n Laika-productie die de komende jaren over de hele wereld kan rondtrekken."
SALON AFUK

Laika en Monty organiseren samen SALON AFUK. In de Arabische of Turkse taal geboren Belgen stellen hun lievelingsboek voor. Acteurs lezen. Elke avond een bloemlezing die het publiek laat kennismaken met legendarisch of moderne schrijvers en hun werken. 

Locatie: Monty, Montignystraat 3, 2018 Antwerpen. Info: www.monty.be

Laika Lexicon

Laika bestaat in 2016 15 jaar en dat vieren we met Laika Lexicon. Schrijver en wetenschapsfilosoof Geerdt Magiels kroop in zijn pen en bedacht 26 begrippen voor het werk van Laika vroeger en nu. Zelf doken we in onze archieven en voegden tekstfragmenten, foto's en recepten toe. Blader het hier door of indien je het wil voelen, ruiken en bewonderen bestel dan snel een exemplaar.

Facebook
Like en volg Laika
Vimeo
Bekijk trailers en reportages
Matterhorn
Onze nieuwe thuishaven in Borgerhout
Theaterstorm in Borgerhout
Laika slaat een brug naar de buurt
Schrijverspodium
Alle theaterteksten van Laika online
Plan A
We nemen 't stad mee in handen
Hart boven Hard
krijgt alle steun van Laika