Vandaag
vr 23 februari 2024
Aventuras 9+
OP TOURNEE

Momenteel verwelkomt de Man Zonder Hoofd deelnemers vanaf negen jaar bij Aventuras, de gloednieuwe theaterinstallatie van Laika en Prado - Associação Cultural. De première vond plaats bij onze fijne partners van het Krokusfestival, waar Aventuras tot onze grote vreugde door de kinderjury werd verkozen tot beste voorstelling van het festival. Wat een ongelooflijke eer!

Deze bijzondere voorstelling is momenteel op tournee en de kaartverkoop gaat razendsnel. Kom jij je ook verwonderen?

"Na de aangename kennismaking met de prettig gestoorde binnenwerelden, belanden we [...] weer in de buitenwereld. Die ziet er nu nog wat gestoorder uit."
Binnenkort
do 7, vr 8, za 9 maart 2024
ZEEMAAL
OP TOURNEE

Ondertussen bereiden we ons voor op het tweede deel van de tournee van het zilte ZEEMAAL én op de Franse première - REPAS DE MER! 

Ter gelegenheid van de première van REPAS DE MER in Le Channel, scène nationale de Calais (21/03) gaat onze eigen Peter De Bie er op residentie. Hij zal er, naast de voorstelling, Les Grandes Tables de Peter De Bie organiseren, gaande van workshops tot een eetfestijn zoals alleen hij dat kan. Bon appétit !

Volgende week
do 29 februari 2024
vr 1, za 2 maart 2024
Der Koch und der halbe Soldat 10+
OP TOURNEE

Het was even stil rond onze coproductie met het Duitse tjg. theater junge generation, maar eind februari staat het anti-oorlogssprookje Der Koch und der halbe Soldat weer op de planken! Dit beklijvende verhaal over de zinloosheid van elke oorlog speelt eerst nog eens in tjg. Dresden zelf. Vervolgens zijn we te gast in Leipzig, waar we spelen bij Theater der Jungen Welt in het kader van de befaamde Leipziger Buchmesse.

Klik hier voor de volledige speelijst in Duitsland. 

A1000

1000 Antwerpse leerlingen uit het vijfde middelbaar gaan in gesprek met de kopstukken van de partijen uit de Antwerpse politiek. Ze toetsen hun visie over het stedelijke beleid aan die van de politici van de stad en leggen hun aanbevelingen voor over onder meer welzijn, klimaat, mobiliteit, … We zijn momenteel bezig met voorbereidende workshops en werken toe naar een groot einddebat in de Stadsschouwburg op 3 oktober 2024, tien dagen voor de lokale en provinciale verkiezingen. Vuurwerk beloofd!

I.s.m. hetpaleis

Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages