Volgende week
zo 8 november 2020
De binnenkamer van Binta 9+
OP TOURNEE

De jonge theatermaakster Aminata Demba maakt onder de vleugels van Laika De binnenkamer van Binta. Hanneke Paauwe schrijft een bitterzoete tekst over hoe het voelt om niet thuis te kunnen wonen en je ouders te moeten missen. 

"Alles klopt aan deze mooie voorstelling over lief en leed, verdriet en veerkracht."
Binnenkort
do 12, vr 13 november 2020
di 19 januari 2021
Aardappelsoep 7+
OP TOURNEE

Aardappelsoep, een actuele voorstelling over oorlog en verlies, over honger en over de weldaad van lekkere soep, reist terug langs scholen. 

Volgende week
zo 8 november 2020
STUCK 6+
OP TOURNEE

Het visuele STUCK van dezelfde makers als NIPT, is binnenkort terug te zien. STUCK is een tragikomische voorstelling voor jong en oud, die de mens met een flinke dosis mededogen op de korrel neemt.

"Deze woordloze productie is compact, ze verrast en verwondert, steeds opnieuw, een uur lang. Een knappe en mooie prestatie in al zijn krapte.” "
Binnenkort
ma 21, di 22 december 2020
za 26, zo 27 december 2020
BALSAM
OP TOURNEE

BALSAM is een zinnenprikkelend laboratorium waarin de live uitgevoerde muziek samensmelt met verrassende geuren, smaken en beelden. Mocht je het alchemistisch concert van Laika en Zefiro Torna op Zomer van Antwerpen gemist hebben, kan je dit najaar nog terecht op de Operdagen Rotterdam en Cultura Nova in Heerlen. 

"In zekere zin is BALSAM de perfecte voorstelling om opnieuw te ervaren wat theater eigenlijk betekent: zien en horen, maar ook voelen, aanwezig zijn."
Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages
Matterhorn
Onze nieuwe thuishaven in Borgerhout
Theaterstorm in Borgerhout
Laika slaat een brug naar de buurt
Hart boven Hard
krijgt alle steun van Laika