Vandaag
wo 21 augustus 2019
Morgen
do 22 augustus 2019
Deze week
vr 23, za 24, zo 25 augustus 2019
Bravo! meneer Bruegel
NIEUWE CREATIE

Met de internationale expo ‘De wereld van Bruegel’ brengt het Openluchtmuseum Bokrijk hommage aan Pieter Bruegel de Oude. Laika is één van de artistieke partners. Met geuren en verhalen, eten en drinken en muzikaal theater dompelen we je onder in Bruegels schilderij De Strijd tussen Carnaval en Vasten. Dit alles kan je beleven op het Plein der Zinnen dat deel uitmaakt van het Bruegelparcours in het Openluchtmuseum. Dagelijk om 14u en 16u en op weekeinddagen ook om 11u. Reserveren hoeft niet, de voorstelling is inbegrepen in het toegansticket voor het Openluchtmuseum Bokrijk. 

De muziek van Bravo! meneer Bruegel is ook verkrijgbaar op CD. Te bestellen op info@laika.be. Prijs: 5€ + 2,5€ verzendingskosten. 

"U hebt mij verrast. U hebt mij weggeblazen. (...) Alles wilde ik in mij opnemen. Want al vrij snel wist ik dat wat hier gebeurde één van die zeldzame keren is. Die zeldzame keren waarop iets onverwachts en onbekends uitgroeit tot iets fenomenaals. Tot iets fantastisch. Tot iets hemels. "
Volgende week
za 31 augustus 2019
Binnenkort
Porto
do 16, vr 17, za 18 januari 2020
zo 19 januari 2020
NIPT
OP TOURNEE

NIPT is zaterdag 31 augustus van de partij op het leukste festival van Mortsel, Fortbom, een familiefestival voor jong en oud in Fort IV. 

Stootkeuken
NIEUWE CREATIE

De Stootkeuken maakt tijdens de zomermaanden deel uit van Bravo! meneer Bruegel. Na de zomer kan je t/m 20 oktober in Bokrijk nog alle zon- en feestdagen komen proeven van Laika's Paradijskoek en Kleyn Bier.

Geurendiorama
NIEUWE CREATIE

Laat je op het Plein der Zinnen onderdompelen in het Geurendiorama waar geluiden, flarden muziek en geuren je in Bruegels schilderij lokken! Tot en met 20 oktober dagelijks te beleven. 

Binnenkort
zo 22 september 2019
do 3, vr 4 oktober 2019
Herzele
di 8 oktober 2019
ma 14, di 15, do 17 oktober 2019
Aardappelsoep
OP TOURNEE

Aardappelsoep blijft op het repertoire. Volgende halte de Gentse Feesten waar we te gast zijn op  het gloednieuwe festival Zomer&Zonen.

Aan tafel met Vlaamse Meesters

In 2019 is het 450 jaar geleden dat ‘Vlaamse Meester’ Pieter Bruegel de Oude overleed. Toerisme Vlaanderen vroeg aan 20 chef koks om onder de noemer ‘Vlaamse Meesters’ een gerecht te creëren geïnspireerd op de keuken van toen. Peter De Bie ontwikkelde een aantal recepten die teruggaan op de 16e-eeuwse volkskeuken, met ingrediënten als gerst, masteluin, paradijskorrel en inheemse groenten. 

Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
Vimeo
Bekijk trailers en reportages
Matterhorn
Onze nieuwe thuishaven in Borgerhout
Theaterstorm in Borgerhout
Laika slaat een brug naar de buurt
Plan A
We nemen 't stad mee in handen
Hart boven Hard
krijgt alle steun van Laika