Binnenkort
za 4, zo 5 september 2021
zo 12 september 2021
De binnenkamer van Binta 9+
OP TOURNEE

De binnenkamer van Binta is geselecteerd voor Het Theaterfestival! Uit het juryrapport :"een universele voorstelling die ons een mooie inkijk geeft in het denken en doen van een kind in een tehuis." Zaterdag 4 en zondag 5 september in De Studio te Antwerpen.

Deze week
do 5, vr 6, za 7 augustus 2021
zo 8 augustus 2021
BALSAM
OP TOURNEE

De voorbije winter en lente was het stil in het laboratorium van BALSAM. Vanaf half juni stemmen we de instrumenten en smeren we de kelen, en experimenteren onze alchemisten weer met zinnenprikkelende ingrediënten. Op 12 juni starten we in het zopas heropende Musée du Louvre Lens (F). In de zomer volgt een lange tournee door België en over de grenzen. 

"BALSAM de perfecte voorstelling om opnieuw te ervaren wat theater eigenlijk betekent: zien en horen, maar ook voelen, aanwezig zijn. "
Volgende week
za 14, zo 15 augustus 2021
Binnenkort
di 17 augustus 2021
do 9, vr 10, za 11 december 2021
zo 12 december 2021
De passant 6+
OP TOURNEE

Ook De passant kan terug op reis. Op 7 juni is deze woordeloze, fysieke voorstelling van Michai Geyzen & Laika te gast op het festival Schöne Aussicht in Stuttgart (D), live én met live stream.

KOOKWORKSHOPS ter voorbereiding op het einde van de wereld
OP TOURNEE

'Kan ik via koken de wereld redden?' Op zoek naar antwoorden, gaat Sien Vanmaele tijdens haar residentie op Oerol aan de slag met zeewier en zilte planten. Ze maakt ook graag verbinding met jou vanuit haar keuken, je kan nog inschrijven voor Kookworkshop #7 spirulina van 12 t/m 14 juni. 

Binnenkort
za 18, zo 19 september 2021
Aardappelsoep 7+
OP TOURNEE

Aardappelsoep reist weer langs de lagere scholen. Actrice Celia Fechas vertelt een aandoenlijk oorlogsverhaal en kookt soep in openlucht op de speelplaats in Overijse en Zwijndrecht. Geheel coronaproof!

Laika 20 jaar

LAIKA bestaat 20 jaar. In 2001 zag Laika, theater der zinnen, het levenslicht. Omdat we vandaag niet samen met jullie kunnen feesten, vieren we online. Daarom doken we in ons archief, met als resultaat 7 beeldmontages van ‘20 jaar Laika’ in woord en beeld, in geuren, kleuren en smaken. Vier met ons mee. Dank dat je erbij was!

Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages
Matterhorn
Onze thuishaven in Borgerhout
Theaterstorm in Borgerhout
Laika slaat een brug naar de buurt
Hart boven Hard
krijgt alle steun van Laika