Morgen
wo 15 juli 2020
Deze week
do 16, vr 17, za 18 juli 2020
zo 19 juli 2020
BALSAM
NIEUWE CREATIE

BALSAM is een zinnenprikkelend laboratorium waarin de live uitgevoerde muziek samensmelt met verrassende geuren, smaken en beelden. Een feest voor oor, oog, neus en tong. BALSAM ging in première op 31 januari in Le Channel, Calais en is van 1 t/m 26 juli te zien op Zomer van Antwerpen. Lees het interview met de makers hier

"Laika en Zefiro Torna breken de zintuigen open. Een zegen voor wie even wil herademen na maanden van virtuele cultuur."

De kunstensector wordt bijzonder hard getroffen door de Corona-crisis. State of the Arts probeert met SOS RELIEF de nood van onafhankelijke kunstenaars en kunstwerkers die geen of een kwetsbaar statuut hebben, te lenigen. Via SOS RELIEF kan je een bedrag rechtstreeks overmaken naar iemand die het op dit moment écht nodig heeft. Of zonder veel vragen een bedrag ontvangen. Solidariteit maakt een verschil. 

Bravo! meneer Bruegel

Op 4 april 2019 ging de internationale expo De wereld van Bruegel in het Openluchtmuseum Bokrijk van start. Deze zomer zal je ons niet in Bokrijk vinden en spelen wij niet in 'real time', maar laten we je wel graag Bravo! meneer Bruegel terug beleven op PODIUM AAN HUIS. Als herinnering aan een mooie warme zomer. 

De passant

Samen met CULTUURCONNECT bundelden theatergezelschappen en cultuurhuizen tijdens de coronacrisis hun krachten om theater virtueel toegankelijk te maken op PODIUM AAN HUIS. Geniet met het hele gezin van De passant via deze link.  

Tutto Fa Brodo

De tekst van Tutto Fa Brodo, Laika's bewerking van 'Don Quichot' voor het Italiaanse Emilia Romagna Teatro Fondazione, is hier te bestellen. Italiaans/Engelse versie: 10€

Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages
Matterhorn
Onze nieuwe thuishaven in Borgerhout
Theaterstorm in Borgerhout
Laika slaat een brug naar de buurt
Hart boven Hard
krijgt alle steun van Laika