Binnenkort
vr 22, za 23 maart 2024
Der Koch und der halbe Soldat 10+
PREMIÈRE

Met veel trots kondigen we de première aan van Der Koch und der halbe Soldat (of: De kok en de halve soldaat), meteen het eerste wapenfeit van een nieuwe samenwerking tussen Laika en tjg. theater junge generation - één van de grootste jeugdtheaters van Duitsland. De voorstelling is een tijdloos sprookje over de zinloosheid van iedere oorlog, met humor en smaak gebracht. Op 11 november gaat deze voorstelling in première (in het Duits) in het tjg. in Dresden, en blijft daar vervolgens op het repertoire.

Vandaag
zo 10 december 2023
LUCHT 4+
OP TOURNEE

In november reist het bejubelde LUCHT naar Zürich, waar het zal spelen voor Zwitserse scholen in het theater van GZ Buchegg. In december 2023 en januari 2024 waait deze voorstelling over alles en niets opnieuw door de Belgische zalen. De volledige speelkalender kan je hier raadplegen.

De passant 6+
OP TOURNEE

Naast België, het Verenigd Koninkrijk, Portugal, Duitsland, Zweden, Korea, Liechtenstein, Nederland en Frankrijk, kan De passant nu ook Noorwegen aan het lijstje toevoegen! Deze energieke en visuele voorstelling reist in november drie weken van Sandvika tot Ålesund en van Stavanger naar Oslo.

ZEEMAAL

De tournee van ZEEMAAL voor dit jaar zit erop. Wat een geweldige trip! Bedankt allemaal om deze bijzondere ervaring met ons te delen. Van maart tot en met april 2024 volgt deel twee van de tournee, met o.a. de Franse première in Le Channel, scène nationale de Calais. Bekijk hier alvast alle speeldata!

Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages