Vandaag
wo 29 maart 2023
BAZAR 9+
OP TOURNEE

We blikken terug op een meer dan geslaagde première van BAZAR, een voorstelling van Aminata Demba over een doolhoofd vol muizenissen en verbeelding. BAZAR trekt nu op tournee, en speelt haar eerstvolgende vrije voorstellingen in Cultuurcentrum Brugge (05/03), in BRONKS  in Brussel (26/03) en in Theater Rotterdam in Nederland (02/04). Tot dan!  

"In een regie van Michai Geyzen prikkelt de voorstelling de verbeelding van de toeschouwers. Niet alleen kleurt de outfit van de meisjes hun stemming, ook wat er gebeurt op het toneel is visueel beeldrijk, en maakt de heftige thematiek lichter."
Volgende week
vr 7, za 8 april 2023
BALSAM
OP TOURNEE

We kregen het heuglijke nieuws dat we de tournee van BALSAM nog mogen uitbreiden met een tussenstop in VIERNULVIER in Gent! We spelen er van 8 t.e.m. 10 maart in het kader van het  festival WOMEN AND CHILDREN FIRST. Het festival heeft ditmaal als thema her-betovering, en gaat over magie, mythes en rituelen als manieren van (opnieuw) verbinding (zoeken).  Hier kan BALSAM als helende theaterervaring niet ontbreken. Tickets zijn nu beschikbaar!

Morgen
do 30 maart 2023
Vuur/toren 6+
OP TOURNEE

Het visuele en dansante Vuur/toren is weer op tournee! Tot en met 2 april trotseren de vuurtorenwachters stormweer, tegenslag en heimwee naar huis. Een wondermooie, tragikomische en ontroerende voorstelling voor jong en niet zo jong.

"Subliem! Vuur/toren is in het landschap van kindertheater een lichtbaken van creativiteit. Houd het vuur brandend, jullie hebben de kinderen een sprankel licht bezorgd!"
Publieksreactie over Vuur/toren
Morgen
do 30 maart 2023

Laika stapt een nieuw tijdperk in! Theatermakers Aminata Demba, Michai Geyzen en Sien Vanmaele zullen Peter De Bie, Jo Roets en huisdramaturge Mieke Versyp vervoegen en samen de koers van ons theatergezelschap uitzetten. We kijken uit naar nieuwe en inspirerende samenwerkingen!

Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
TikTok
Laika zit nu ook op TikTok!
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages