LUCHT 4+

De woordeloze en dansante voorstelling LUCHT ging in première in De Studio, en zowel kinderen als ouders en leerkrachten zijn razend enthousiast! LUCHT gemist? Niet getreurd! In het najaar gaat deze voorstelling over het kleine verschil tussen niets en alles opnieuw op tournee. Hou onze kalender in de gaten voor meer info! 

"...nu al een van de beste kindervoorstellingen van het jaar..."
Morgen
vr 28 januari 2022
BALSAM
OP TOURNEE

BALSAM is terug in het land na een goed gesmaakte tournee door Nederland, Portugal en Frankrijk! In het voorjaar kan je veilig genieten van deze zinnenprikkelende theaterbeleving in Cultuurcentrum Zwaneberg (28/01) in Heist-op-den-Berg en in Cultuurcentrum De Factorij (11/03) in Zaventem.

(Foto: Lavrar O Mar/João Mariano)

"Tranen beginnen als vanzelf te stromen. Misschien komt het door het zout van hennepolie, op het partje brood. Of door dit kruidig concert-der-zinnen vol zoet verlangen en helende troost."
Binnenkort
vr 11, za 12, ma 14 februari 2022
di 15 februari 2022
Wildernis 14+
PREMIÈRE

Vader, moeder en hun twee kinderen willen anders leven, ver van de maatschappij met haar wetten en regels. Wildernis is een verhaal over opgroeien in extreme armoede, over leven in de marge. Een wervelende nieuwe tekst van Freek Mariën, met klassespelers Violet Braeckman, Frank Dierens, Ineke Nijssen en Flor Van Severen op de scène. Wildernis gaat op 11 februari in première in De Studio, en gaat aansluitend op tournee

 

Binnenkort
Antwerpen
ma 14, di 15, wo 16 februari 2022
do 17, vr 18, za 19 februari 2022
Vuur/toren 6+
PREMIÈRE

Op 16 februari gaat Vuur/toren in première in hetpaleis. Een dansante voorstelling over de drie laatste vuurtorenwachters ter wereld die door iedereen vergeten zijn. Drie wachters die de grond onder hun voeten verliezen als ze in de armen lopen van het enige wezen ter wereld dat hen bleef koesteren: de zee.

Vuur/toren is, net als Über-Ich en De passant, een visuele, dynamische en tragikomische voorstelling van Michai Geyzen. Wees zeer welkom op de première! Aansluitend gaat deze voorstelling op tournee

Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages