STUCK
NIEUWE CREATIE

Theatermakers Judith de Joode en Rutger Remkes die onder de vleugels van Laika het suggestieve, grappige en internationaal gesmaakte NIPT maakten, gaan opnieuw samen aan de slag voor STUCK, een familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar. Première: 9 november in DE Studio.  

Tutto Fa Brodo
NIEUWE CREATIE

Laika resideert tot einde oktober in Modena waar we op uitnodiging van Emilia Romagna Teatro Fondazione  pas afgestudeerde spelers en makers van de aan het theater verbonden theaterschool inwijden in Laika's 'theater der zinnen'. Première: 15 oktober. 

"Een voorstelling met een briljante en soms provocerende vorm, vakkundig geassembleerd die het publiek meeneemt in een ongeëvenaarde zintuiglijke ervaring."
Vandaag
zo 17 november 2019
Binnenkort
Gent
di 3 december 2019
Aardappelsoep
OP TOURNEE

Aardappelsoep blijft op het repertoire. Vanaf september reist dit verhaal over honger, oorlog en verlies terug langs theaters en scholen. 

Geurendiorama
NIEUWE CREATIE

Met de internationale expo ‘De wereld van Bruegel’ brengt het Openluchtmuseum Bokrijk hommage aan Pieter Bruegel de Oude. Laika is één van de artistieke partners. Met geuren en verhalen, eten en drinken en muzikaal theater dompelen we je onder in Bruegels schilderij De Strijd tussen Carnaval en Vasten. De voorstelling Bravo! meneer Bruegel speelde een zomer lang, maar was op 1 september een laatste keer te zien. Wegens het grote succes van de expo blijft Openluchtmuseum Bokrijk dit jaar t/m de herfstvakantie open. Laika's Geurendiorama kan je nog bezoeken t/m 3 november. 

Stootkeuken
NIEUWE CREATIE

De Stootkeuken maakte tijdens de zomermaanden deel uit van de voorstelling Bravo! meneer Bruegel. T/m 20 oktober serveren we in Bokrijk nog alle zondagen Paradijskoek en Kleyn Bier.

Aan tafel met Vlaamse Meesters

In 2019 is het 450 jaar geleden dat ‘Vlaamse Meester’ Pieter Bruegel de Oude overleed. Toerisme Vlaanderen vroeg aan 20 chef koks om onder de noemer ‘Vlaamse Meesters’ een gerecht te creëren geïnspireerd op de keuken van toen. Peter De Bie ontwikkelde een aantal recepten die teruggaan op de 16e-eeuwse volkskeuken, met ingrediënten als gerst, masteluin, paradijskorrel en inheemse groenten. 

Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages
Matterhorn
Onze nieuwe thuishaven in Borgerhout
Theaterstorm in Borgerhout
Laika slaat een brug naar de buurt
Hart boven Hard
krijgt alle steun van Laika