Outsider 16+
PREMIÈRE

Op 23 en 24 september heeft Laika haar eerste premièreweekend van het seizoen op de planning staan, en wat voor één! In de monoloog Outsider krijgen we een inkijk in het hoofd van de radicale rebel en notoire zonderling Ted Kaczynski, alias de Unabomber - een hartstochtelijk pleidooi tegen eenzaamheid en voor een zachtere wereld, gespeeld door Frank Dierens.

De voorstellingen gaan door op een buitenlocatie aan de Blikfabriek in Antwerpen (20/09 - 24/09, i.s.m. De Studio) en in de Huysmanhoeve bij CC De Herbakker in Eeklo (27/09-29/09). Kom kijken en vel zelf je oordeel, is de Outsider gek? Of visionair? Of gewoon een mens die vraagt om begrepen te worden?

Morgen
Tervuren
za 1 oktober 2022
LUCHT 4+
OP TOURNEE

Zowel kinderen als ouders en leerkrachten zijn razend enthousiast over de woordeloze en dansante voorstelling LUCHT van Laika en Merel Denie! Na een korte premièrereeks eerder dit jaar, gaat deze voorstelling over het kleine verschil tussen alles en niets weer op tournee vanaf 25 september. Alle speeldata en -locaties kan je vinden op onze kalender!

Volgende week
zo 9 oktober 2022
BALSAM
OP TOURNEE

Ook BALSAM blijft op het repertoire staan! Het alchemistisch muziektheater reist dit seizoen door Frankrijk, Nederland, Luxemburg én België. Eerste haltes op deze internationale tournee zijn Le Volcan, Scène Nationale du Havre (09-12/10) en het Leietheater in Deinze (21-23/10).

BALSAM is een voorstelling die moeilijk in woorden is te vatten, het is er eentje die je moet beleven. ‘Een lust voor oog en vooral oor, en letterlijk zinnenprikkelend op de tong’, aldus een enthousiaste toeschouwer. We kunnen dit alleen maar beamen. 

Binnenkort
do 27, vr 28, za 29 oktober 2022
zo 30 oktober 2022
za 21, zo 22 januari 2023
ZEEMAAL
OP TOURNEE

Sien Vanmaele bezweert haar klimaatangst tijdens een queeste die start bij de zee en eindigt in de keuken. Ze laat je er kijken, ruiken, voelen, proeven, snijden, stampen en mengen - want in ZEEMAAL wordt er samen gekookt én gegeten! 

Na een goed gevulde zomer met voorstellingen op de Zomer van AntwerpenZeeland Nazomerfestival en in CCHA/Cultuurcentrum Hasselt, trekt ZEEMAAL nog richting Amsterdam (27-30/10) en Eindhoven (21-22/01). Kom en proef de zee! 

"Zo zout heb je het nog nooit gegeten: ‘Zeemaal’ is zinnenprikkelend tafeltheater."
Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
TikTok
Laika zit nu ook op TikTok!
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages