BLOK-BLOC 2023

Het is weer zover! Van 18 tot en met 21 mei ben je van harte uitgenodigd op de Antwerpse linkeroever voor BLOK-BLOC, een wervelend festival van Laika en Elsschot. We brengen theater, dans, muziek én poëzie in en rond de woontorens van Europark. 

Ga naar www.blok-bloc.be voor het volledige programma, tickets en reservaties. Kom kijken, luisteren, proeven en feesten samen met je familie, vrienden en buur!

BLOK-BLOC 2023

Op BLOK-BLOC kan je elke dag om 18 uur aanschuiven aan De Langste Tafel, een eetfestijn waar verschillende bewonersgroepen en organisaties van Linkeroever samen met koks van Laika een voortreffelijk maal op tafel toveren. Geniet van verrassende recepten en strijd mee tegen de voedselverspilling. Reserveren is een must! Dat kan via ww.blok-bloc.be.

Binnenkort
za 1, zo 2 juli 2023
LANDMAAL
PREMIÈRE

Theatermaker Sien Vanmaele is bezorgd over deze planeet én is een vrouw van de actie. Na het zilte ZEEMAAL is ze klaar voor de première van LANDMAAL, het tweede deel van haar trilogie over het voedsel van de toekomst. Ditmaal wordt ze o.a. bijgestaan door maker Benjamin Verdonck.

Met LANDMAAL nodigt Sien je uit aan haar ‘altaar der verstoten voedselwaren’ en dompelt je onder in de wondere wereld van de micro-organismen. Ze tovert brood van gisteren, geblutste groenten en gedeukt fruit om tot een eetbaar offer als eerbetoon aan de microben. Samen met haar eet je een maaltijd als daad van verzet.

BALSAM
OP TOURNEE

De tournee van het bezwerende BALSAM is voorbij... Laika & Zefiro Torna doorkruisten samen België, Frankrijk, Nederland én Luxemburg, en blikken vol trots terug op een schitterende speelperiode. Wat was het weer een magische trip. Tot volgend seizoen! 

Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
TikTok
Laika zit nu ook op TikTok!
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages