Laika kookt groen

Samen met alle Belgische cultuurhuizen roepen we 25 en 26 februari de politici van ons land op tot heropening van de culturele sector. Omdat je ons niet op het podium kan zien, kleuren we je menu groen. Ontdek Laika's keuken hier. #GREENLIGHTFORCULTURE

Binnenkort
di 18, wo 19 mei 2021
Aardappelsoep 7+
OP TOURNEE

Aardappelsoep, een actuele voorstelling over oorlog en verlies, over honger en over de weldaad van lekkere soep, reist in het voorjaar terug langs scholen. 

Binnenkort
do 10 juni 2021
za 12 juni 2021
BALSAM
OP TOURNEE

BALSAM is een zinnenprikkelend laboratorium waarin de live uitgevoerde muziek samensmelt met verrassende geuren, smaken en beelden.  

"In zekere zin is BALSAM de perfecte voorstelling om opnieuw te ervaren wat theater eigenlijk betekent: zien en horen, maar ook voelen, aanwezig zijn."
KOOKWORKSHOPS ter voorbereiding op het einde van de wereld
OP TOURNEE

In #7 spirulina gaat de jonge theatermaakster Sien Vanmaele op zoek naar de geheimen van de mircro-alg spirulina. Micro-algen zoals spirulina en chlorella worden door wetenschappers beschouwd als de voeding van de toekomst. Kunnen deze super foods de wereld redden? 

Vuur/toren 6+
PREMIÈRE

Onder de vleugels van Laika en hetpaleis maakte Michai Geyzen Vuur/toren. Net als Über-Ich (2014) en De passant (2017) is Vuur/toren een visuele, dynamische, dansante en tragikomische voorstelling over heldenmoed, eenzaamheid en de zorg voor de ander. De première van Vuur/toren is uitgesteld naar het seizoen 2021-22.

Binnenkort
do 27, vr 28 mei 2021
ma 31 mei 2021
De binnenkamer van Binta 9+
OP TOURNEE

De binnenkamer van Binta is een wervelende vertelling gekruid met humor en muziek over de veerkracht van kinderen in deze complexe wereld. 

"Alles klopt aan deze mooie voorstelling over lief en leed, verdriet en veerkracht."
Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages
Matterhorn
Onze nieuwe thuishaven in Borgerhout
Theaterstorm in Borgerhout
Laika slaat een brug naar de buurt
Hart boven Hard
krijgt alle steun van Laika