Vandaag
di 31 mei 2016
Morgen
wo 1 juni 2016
Deze week
do 2, vr 3, za 4 juni 2016
Piknik Horrifik
NIEUWE CREATIE

De repetitites van Piknik Horrifik, een voorstelling in openlucht geïnspireerd op het werk van schilder Jeroen Bosch, zijn gestart. Einde mei trekken we met de hele karavaan naar Frankrijk waar  onze apocalyptische picknick op 31 mei in première gaat in Le Havre. 

Über-Ich
OP TOURNEE

Laatste voorstelling Über-Ich! Wil je de steengoede cast met Boris Van Severen, Robbert Vervloet, Braam Verreth en Ephraïm Cielen nog aan het werk zien, haast je dan woensdag 25 mei om 20u naar Theater Zuidpool in Antwerpen. 

"Über-Ich heeft het allemaal: emotie, humor, fantastische tekst, zeer indrukwekkende acteerprestaties, een locatie om u tegen te zeggen, afwisseling en originaliteit. Kortom geweldig theater!"
Binnenkort
do 7, vr 8, za 9 juli 2016
NIPT
OP TOURNEE

NIPT maakt zich klaar om terug naar het buitenland te reizen. We starten in Londen en maken een tussenstop in Duitsland alvorens we deze zomer terug in het verre Oosten verwacht worden. 

"“...klein maar perfect vormgegeven…” "
Belfast Telegraph over NIPT
KLEIN MAGAZIJN 6 is uit!

Klein Magazijn 6 dat zijn… tien theaterteksten van vaste waarden en frisse ontdekkingen. Over hedendaagse en oeroude thema’s. Om mee in de zetel te kruipen of op de speelvloer te gaan staan. Voor jong en oud. In één boek. Pentamerone van Jo Roets en Greet Vissers is er één van! Nu te bestellen bij Laika info@laika.be

Facebook
Like en volg Laika
Vimeo
Bekijk trailers en reportages
Matterhorn
Onze nieuwe thuishaven in Borgerhout
Theaterstorm in Borgerhout
Laika slaat een brug naar de buurt
Schrijverspodium
Alle theaterteksten van Laika online
Hart boven Hard
krijgt alle steun van Laika