Volgende week
wo 31 augustus 2016
do 1, vr 2 september 2016
za 3 september 2016
Binnenkort
do 8, vr 9, za 10 september 2016
zo 11 september 2016
Piknik Horrifik
NIEUWE CREATIE

Piknik Horrifik ging op 29 juni in première op Zomer Van Antwerpen. Voor pers en publiek is Laika's culinaire performance uniek: een voorstelling, installatie, trip, event, picknick of dat juist allemaal samen én lekker. Kom het zelf ervaren op onze paradijselijke plek in 's Hertogenbosch. Bekijk ook de reportages van het VRT Journaal en ATV. Na 's Hertogenbosch reizen we door naar Heerlen, Lissabon, Brugge en Turnhout.  

"Theaterkok Peter De Bie toont opnieuw dat hij een uitmuntende en inventieve kok is. Hij serveert een bijna volledig veganistische, lekkere viergangenmaaltijd met veel groenten, granen, gedroogde vruchten en een zoete zonde als toetje. Heerlijk! (...) Een bonte en bovenal lekkere ervaring die je uiteindelijk op een slimme manier de krop in de keel bezorgt."
NIPT
OP TOURNEE

NIPT is nog tot 9 juli te gast op het Taipei’s Children Art’s Festival in Taiwan en reist vervolgens naar China. Van 11 juli t/m 7 augustus spelen we vier weken in de Art Space for Kids van Shanghai en het nabijgelegen Kunshan.

"“...klein maar perfect vormgegeven…” "
Belfast Telegraph over NIPT
KLEIN MAGAZIJN 6 is uit!

Klein Magazijn 6 dat zijn… tien theaterteksten van vaste waarden en frisse ontdekkingen. Over hedendaagse en oeroude thema’s. Om mee in de zetel te kruipen of op de speelvloer te gaan staan. Voor jong en oud. In één boek. Pentamerone van Jo Roets en Greet Vissers is er één van! Nu te bestellen bij Laika info@laika.be

Über-Ich
OP TOURNEE

Laatste voorstelling Über-Ich! Wil je de steengoede cast met Boris Van Severen, Robbert Vervloet, Braam Verreth en Ephraïm Cielen nog aan het werk zien, haast je dan woensdag 25 mei om 20u naar Theater Zuidpool in Antwerpen. 

"Über-Ich heeft het allemaal: emotie, humor, fantastische tekst, zeer indrukwekkende acteerprestaties, een locatie om u tegen te zeggen, afwisseling en originaliteit. Kortom geweldig theater!"
Facebook
Like en volg Laika
Vimeo
Bekijk trailers en reportages
Matterhorn
Onze nieuwe thuishaven in Borgerhout
Theaterstorm in Borgerhout
Laika slaat een brug naar de buurt
Schrijverspodium
Alle theaterteksten van Laika online
Hart boven Hard
krijgt alle steun van Laika