Peer
OP TOURNEE

De kleuterhit van het eerste uur, Peer, start een nieuw leven en is vanaf 1 oktober terug in Vlaanderen en Nederland te zien.

"Iets of iemand is niet vreemd. En als we iemand beter leren kennen, vinden we hem vanzelf niet vreemd meer. Ziedaar de basisles van tolerantie in een notendop, verstopt in de prachtig compacte en kolderieke mimevoorstelling Peer."
Binnenkort
do 13, vr 14, za 15 oktober 2016
ma 17, di 18 oktober 2016
vr 21 oktober 2016
ma 24 oktober 2016
di 25 oktober 2016
Brekebeen
NIEUWE CREATIE

Simon De Vos werkt samen met Jonas Vermeulen onder Laika’s vleugels aan Brekebeen, een voorstelling voor jongeren over de zoektocht naar je eigen identiteit. Première: 13 oktober in DE Studio.   

Laika Lexicon

Laika bestaat in 2016 15 jaar en dat vieren we met een boek: Laika Lexicon. Schrijver en wetenschapsfilosoof Geerdt Magiels kroop in zijn pen en bedacht 26 begrippen voor het werk van Laika vroeger en nu. Zelf doken we in onze archieven en voegden tekstfragmenten, foto's en recepten toe. Blader het hier door of indien je het wil voelen, ruiken en bewonderen bestel dan snel een exemplaar.

M.R.I.A.L (My Robot is a Lover)

Laika ondersteunt graag het werk van jonge makers. Zo ook de afstudeerregie van Marjet Moorman in het kader van haar Master Theater aan de Toneelacademie Maatricht. M.R.I.A.L. is een voorstelling over jongeren en liefde in een digitale wereld voor iedereen vanaf 12 jaar. 
Donderdag 6 oktober om 20u in Rataplan, Borgerhout. Info en reservatie: 03 600 16 60.

NIPT
OP TOURNEE

NIPT zet zijn Aziatische avontuur verder en is van 29 september t/m 16 oktober te gast van Art Space for Kids in Beijing.

"... klein maar perfect vormgegeven... "
Belfast Telegraph over NIPT
Binnenkort
vr 4, za 5, zo 6 november 2016
CIRCQ A ROMA

Samen met circusartiesten Bert & Fred en De Roma broedt Peter De Bie op een beklijvende dinnershow die je meesleurt in een universum vol smaken, met artiesten die het beste van zichzelf geven in de prachtige nostalgische zaal van De Roma. Een totaalspektakel zoals je nergens anders in België kan beleven.

 

KLEIN MAGAZIJN 6 is uit!

Klein Magazijn 6 dat zijn… tien theaterteksten van vaste waarden en frisse ontdekkingen. Over hedendaagse en oeroude thema’s. Om mee in de zetel te kruipen of op de speelvloer te gaan staan. Voor jong en oud. In één boek. Pentamerone van Jo Roets en Greet Vissers is er één van! Nu te bestellen bij Laika info@laika.be

Facebook
Like en volg Laika
Vimeo
Bekijk trailers en reportages
Matterhorn
Onze nieuwe thuishaven in Borgerhout
Theaterstorm in Borgerhout
Laika slaat een brug naar de buurt
Schrijverspodium
Alle theaterteksten van Laika online
Hart boven Hard
krijgt alle steun van Laika