Binnenkort
di 31 mei 2016
wo 1, do 2 juni 2016
vr 3, za 4, zo 5 juni 2016
Piknik Horrifik
NIEUWE CREATIE

De repetitites van Piknik Horrifik, een voorstelling in openlucht geïnspireerd op het werk van schilder Jeroen Bosch, zijn gestart. Einde mei trekken we met de hele karavaan naar Frankrijk waar  onze apocalyptische picknick op 31 mei in première gaat in Le Havre. 

Vandaag
zo 1 mei 2016
Morgen
ma 2 mei 2016
NIPT
OP TOURNEE

NIPT maakt zich klaar om terug naar het buitenland te reizen. We starten in Londen en maken een tussenstop in Duitsland alvorens we deze zomer terug in het verre Oosten verwacht worden. 

"“...klein maar perfect vormgegeven…” "
Belfast Telegraph over NIPT
DYING FOR LIFE VAN OSAMA ABO AMRO IN WIP #5 in RATAPLAN 

Kunstz en Laika coachen de Syrische theatermaker Osama Abo Amro in zijn eerste productie. Op woensdag 20 april om 20u presenteert hij samen met andere jonge makers de vrucht van zijn arbeid op de vijfde editie van Work In Progress in Rataplan.

KLEIN MAGAZIJN 6 is uit!

Klein Magazijn 6 dat zijn… tien theaterteksten van vaste waarden en frisse ontdekkingen. Over hedendaagse en oeroude thema’s. Om mee in de zetel te kruipen of op de speelvloer te gaan staan. Voor jong en oud. In één boek. Pentamerone van Jo Roets en Greet Vissers is er één van! Nu te bestellen bij Laika info@laika.be

Binnenkort
wo 25 mei 2016
Laureaat TAZ2015

Über-Ich werd door de jeugdjury van Theater Aan Zee 2015 bekroond met de Mu-zee-Umprijs. Proficiat Michai Geyzen, Boris Van Severen, Robbert Vervloet, Braam Verreth en Ephraim Cielen!

"ÜBER-ICH heeft het allemaal: emotie, humor, fantastische tekst, zeer indrukwekkende acteerprestaties, een locatie om u tegen te zeggen, afwisseling en originaliteit. Kortom geweldig theater!"
Facebook
Like en volg Laika
Vimeo
Bekijk trailers en reportages
Matterhorn
Onze nieuwe thuishaven in Borgerhout
Theaterstorm in Borgerhout
Laika slaat een brug naar de buurt
Schrijverspodium
Alle theaterteksten van Laika online
Hart boven Hard
krijgt alle steun van Laika