Kookworkshop Sien Vanmaele

Sien Vanmaele timmert verder aan haar zoektocht ter voorbereiding op het einde van de wereld. In een volgende etappe gaat ze op zoek naar antwoorden in de diepte van zeeën en oceanen. Schrijf je hier in op de zilte kookworkshop waarin ze je inwijdt in de geheimen van zeesla, blaasjeswier, vingerwier, ijskruid of zeeaster.

Bravo! meneer Bruegel

Op 4 april 2019 ging de internationale expo De wereld van Bruegel in het Openluchtmuseum Bokrijk van start. Om de gezondheid van medewekers en bezoekers te sparen tegen het coronavirus is ook het openluchtmuseum vandaag gesloten, spelen wij niet in 'real time', maar laten we je wel graag Bravo! meneer Bruegel terug beleven op PODIUM AAN HUIS. Als herinnering aan een mooie warme zomer. 

De passant
OP TOURNEE

Samen met CULTUURCONNECT bundelen theatergezelschappen en cultuurhuizen hun krachten om in deze vreemde coronatijden theater virtueel toegankelijk te maken op PODIUM AAN HUIS. Geniet met het hele gezin van De passant via deze link.  

BALSAM
NIEUWE CREATIE

BALSAM is een zinnenprikkelend laboratorium waarin de live uitgevoerde muziek samensmelt met verrassende geuren, smaken, beelden. Een feest voor oor, oog, neus en tong. BALSAM ging in première op 31 januari in Le Channel, Calais. Wegens de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus zijn een aantal voorstellingen in het buitenland geannuleerd. Wij hopen snel nieuwe data te mogen aankondigen. 

BLOK-BLOC 2020 ONLINE
NIEUWE CREATIE

Omwille van het coronavirus hebben we samen met Co Nova, kunstZ en District  Antwerpen met spijt in het hart beslist om onze editie van BLOK-BLOC, die gepland was van 16 t/m 19 april 2020, uit te stellen naar april 2021. 

Het Schaap
NIEUWE CREATIE

Ook de première van Het Schaap dat we speciaal voor deze editie van BLOK-BLOC maakten, zetten we on hold. Ook hierover verneem je later meer. 

Tutto Fa Brodo

De tekst van Tutto Fa Brodo, Laika's bewerking van 'Don Quichot' voor het Italiaanse Emilia Romagna Teatro Fondazione, is hier te bestellen. Italiaans/Engelse versie: 10€

Facebook
Like en volg Laika
Instagram
Volg ons op Instagram
Youtube
Volg ons op Youtube
Vimeo
Bekijk trailers en reportages
Matterhorn
Onze nieuwe thuishaven in Borgerhout
Theaterstorm in Borgerhout
Laika slaat een brug naar de buurt
Hart boven Hard
krijgt alle steun van Laika