BLOK-BLOC 2013 
Festival op Linkeroever

Dit wordt de derde editie van BLOK-BLOC op de bekende plek, temidden van Europark op de Antwerpse Linkeroever. Twee producties staan centraal: BOOT en Roest.

In BOOT werken Jo Roets en Greet Vissers met kinderen van de wijk en de buurt aan een voorstelling voor jong en oud. Roest wordt gecreëerd door Gwenn van Erp en Silke Melis. Zij gaan van deur tot deur en verzamelen 'donaties' waarmee ze een voorstelling maken. Een gelijkaardig opzet in de buurt van onze repetitielokalen en kantoren in oud-Berchem eind vorig seizoen had een spectaculair resultaat: een hilarisch-ontroerende voorstelling. De zaal zat boordevol, zowel met een theaterminnend publiek als met toeschouwers uit de buurt die benieuwd kwamen kijken welke rol hun donaties speelden

Bekijk het volledige programma van BLOK-BLOC 2013 Antwerpen-Linkeroever hier.

Wat vond je van BLOK-BLOC 2013? Laat je reactie achter!
Naam
E-mailadres (niet verplicht)
Reactie
Gelieve de verplichte velden in te vullen.
Je reactie is verzonden.

Klaar
Laika i.s.m. CC Link en kunstZ
Trailer
Speeldata
Toon voorbije speeldataVerberg voorbije speeldata
April 2013
Antwerpen-Linkeroever
Europark 03 230 81 91
wo10/04
do11/04
vr12/04
za13/04
zo14/04
Pers
12/04/2013
Linkeroever legt ziel bloot
"Een festival dat zich uitdrukkelijk richt tot een publiek dat weinig oog heeft voor kunst: Blok-Bloc neemt de handschoen met graagte op. Roestgroep en Wolven-actrice Simone Milsdochter zijn twee van de artiesten die een tijdje onderdoken in deze microkosmos op Linkeroever"
11/04/2013
Linkeroever van haar mooiste kant
"De voorbije jaren hebben we een energie ontwikkeld, waardoor mensen ondertussen weten wat Blok-Bloc is, maar nu proberen we op een veel duurzamere manier met de bewoners samen te werken. In Europark leven erg veel nationaliteiten samen en dat moet zichtbaar zijn in het festival."
10/04/2013
Festival rond de Chicagoblok
"De derde editie van Blok-Bloc gaat vandaag van start, een ­sociaal-artistiek buurtfestival op de Antwerpse Linkeroever."
06/03/2013
BLOK/BLOC
"Tijdens dit festival wordt er vooral met de buurt samengewerkt en wordt het reguliere publiek uitgenodigd om de misschien minder bekende wijk te verkennen."
De Morgen
Affiche