Koks en acteurs tarten de gangbare discipline
en orde van de professionele keuken

Repertoire - Laika en Circo Ripopolo in coproductie met Le Channel,
scène nationale de Calais, Le Volcan, scène nationale du Havre,
Theater op de Markt / PC Dommelhof, Cultuurcentrum Genk

en Humorologie

 
Cucinema

Keuken en chaos zijn als water en vuur. Koken vraagt niet alleen om talent, maar ook om organisatie. In Cucinema tarten koks en acteurs de gangbare discipline en orde van de professionele keuken. Geraffineerde kooktechnieken worden van tafel geveegd en maken plaats voor een bizarre maar amusante manier van eten bereiden.

Laika en Circo Ripopolo gunnen het publiek een blik in hun heerlijk chaotische keuken. Gerechten komen uit het witte doek gestapt. Flessen balanceren op het scherp van de snee.
In een onvervalste sfeer van cabaret met live piano-muziek worden de meest verrassende gerechten in stijl en à table geserveerd. Er rest het publiek niets anders dan het plezier van deze voorstelling ongegeneerd te smaken.

Cobra-TV reportage: achter de schermen van Cucinema

Cucinema in het VRT laat-avond-journaal

CONCEPT Peter De Bie en Ief Gilis SPEL Stef Geers, Katrien Pierlet/Ellen Dierckx, Alain Rinckhout, Michiel Soete FILM Stefan Vanbergen MUZIEKADVIES Peter Vermeersch KOSTUUMS Manuela Lauwers BEWEGINGSCOACH Bert Van Gorp ADVIES Jo Roets LICHT Anton Van Haver TECHNIEK Pieter Smet, Rik Van Gysegem DRAMATURGIE Caroline Fransens

+32 (0)32308191   info@laika.be